Alapítványunkról

Az AHA! azért jött létre, mert szeretnénk minden érdeklődő szülő számára elérhetővé tenni a babahordozást, anyagi helyzettől függetlenül. Küldetésünk a helyes hordozás népszerűsítése ismeretterjesztéssel, oktatással, eszközadományokkal és tartós eszközbérlettel. Alapítványunk székhelye Kulcson van,  jelenleg Dunaújvárosban és vonzáskörzetében (elsősorban Kulcs, Adony, Rácalmás, Nagyvenyim, Mezőfalva, Baracs, Kisapostag) később egyre nagyobb területen szeretnénk ezt megvalósítani. 

Horváth Zsuzsanna

édesanya, babahordozási tanácsadó, Aktívmami-edző, LoveYourBelly tréner, ex-rajztanár, az AHA! kuratóriumának vezetője

A kislányomat, Bogit két hetes korától négy és fél éves koráig hordoztam. Illetve nem csak én, hanem apa is, tesó is, mama is, egyszer még a dédi is kipróbálta, milyen a hordozás. Ezek után mások sem úszták meg: 2016 óta Dunaújvárosban, Rácalmáson és Dunaföldváron igyekszem a hordozást és a hordozott babával való mozgást népszerűsíteni, mindhárom helyen nagyon klassz aktív hordozós közösség alakul.

Gyere közénk, ha arra vágysz, hogy szabadon mozoghass, anélkül, hogy bárki azt nézné, hogy nézel ki, mit veszel fel, vagy hogy épp milyen napod van, és mennyit bírsz, ne adj isten milyen anyuka vagy!

2018 óta hordozási tanácsadóként is segítem a hozzám forduló családokat.

Gyere, sportoljunk együtt, hiszen ha Te jól vagy, akkor a gyermeked is jól van! És persze az sem mindegy, hogy Neki milyen példát mutatsz.

+36 30 568 4742, 4momdujv@gmail.com

Bőhmné Dániel Alexandra

csecsemő- és kisgyermeknevelő, babahordozási tanácsadó, két gyermekes édesanya

A főiskolát az első terhességem alatt illetve szülés után végeztem el. Itt rengeteg kötődő nevelés párti anyukával ismerkedtem meg, tőlük hallottam először részletesebben a hordozásról. Onnantól pedig, hogy az egyik csoporttársam megjelent a néhány hetes, hordozókendőben békésen alvó kisbabájával az egyik előadáson, biztos voltam benne, hogy én is szeretném majd hordozni a gyermekemet. Így is történt és születésüktől kezdve életvitelszerűen hordozom mindkét gyermekemet, ami azóta szerelemmé nőtte ki magát.

Nem indult zökkenőmentesen az utunk, így tudom, milyen nehéz kezdő édesanyaként eligazodni a rengeteg eszköz és ajánlás között.
Többek között ezért is döntöttem úgy, hogy elvégzek egy hordozási tanácsadó tanfolyamot.
Mivel a szülés előtt is gyermekekkel, családokkal foglalkoztam, így nem áll távol tőlem ez a terület.

  • +36304647907,  daniel.sandra94@gmail.com

Menyhárt Mónika

babahordozási tanácsadó, háromgyermekes édesanya

…hamarosan…
  • +36 30 3306306
  • monika.menyhart@yahoo.com